sâmbătă, 21 iunie 2008

Făt-Frumos şi aşteptarea cea de aur

Generaţia emo şi generaţia copiilor care trăiesc cu babaci-n casă până la somnul cel de veci al acestora asteptând moştenirea, sunt noile obiceiuri ce încep să-şi înfingă bine rădăcinile în viaţa românilor care oricum după ce s-au murdărit pe la gură cu limbi europene nu mai ştiu ce e al lor şi ce e al nostru.

Ca urmare a acestor schimbări şi importuri de noi tradiţii, observ că generaţia feminină nu face decat să-şi plângă de milă, să-şi înnegrească ochii şi unghiile înca din tinereţe şi să-şi taie venele cu prima ocazie când iubitul nu îi mai dă buzz pe messenger.

Numărul babelor virgine cu zeci de pisicuţe jucându-se pe sub fusta lor devine impresionant de mare în fiecare an. Poate acum n-aş fi zis nimic despre aceste tinere dacă de fiecare dată cand am trecut lângă cel puţin 2 astfel de fiinţe n-aş mai fi auzit laudele şi gândurile rele pe care le au acestea despre sexul opus.

Niciodată multumiţe de bărbaţi, aceste fiinţe perfecte nu şi-l doresc decât pe Făt-Frumos de la care nu ştiu exact ce vor, aceasta fiind de fapt principala cauză a nemulţumirii lor. Iar cand vor şti, va fi prea târziu căci numărând lumânările de pe tort observă că acestea nici nu mai încap pe el şi încep a blestema.

Vă încurajez fetelorrenunţaţi la ambiţia voastră de al astepta pe acest Făt-Frumos pierzandu-vă tinereţea. Voi cele renumite pentru activitatea voastră multi-tasking şi multe alte simţuri pe care niciun bărbat de pe Terra înca nu le are, vă pierdeţi însă vederea atunci când vine vorba de o şansă acordată, minţindu-vă în gând că nu este decat o isptită de la cel Necurat care vă testează ambiţia în aşteptarea lui Făt-Frumos.

Încercaţi să nu mai daţi vina pe sexul opus pentru toate greşelile voastre şi dacă vreţi să aveţi parte de Făt-Frumos nu e destul să staţi în umbră încercănd să-l descoperiţi de la distanţă, oricât de perfect ar fi el nu va reuşi să vă cucerească.
Dacă vreţi să aveţi parte de iubirea şi protecţia lui, tot de voi depinde, trebuie doar să-i acordaţi o şansă.

Am ataşez aici o melodie care se potriveşte de minune şi scuteşte de alte explicaţii.

Niciun comentariu: