miercuri, 17 septembrie 2008

Despre femei

In Romania Libera editia online articolul 10 lucruri pe care barbatii nu le suporta la femei mi-a atras atentia. Chiar daca nu le-am trait chiar eu am tinut cont de cele ce le-am observat intre parintii mei sau multe alte cupluri si pot spune ca este foarte adevarat oricat ar vrea femeile sa nu le recunoasca.
O sa iau fiecare lucru in parte si o sa ofer o rezolvare asa cum as face eu.

1. Folosesc sexul ca pe o arma
Incerca sa-i explici ca nu este vin ta ci asa te-a dat Dumnezeu. Avem unele nevoi pe care trebuie sa le satisfacem. Satisfacerea difera de la barbat la barbat si iarasi nu este vina lui daca o partida dureaza mai mult sau mai putin, totul depinde de organism.
2. Vorbesc neincetat
Fii istet si incearca sa cauti mereu o cale de a epuiza rapid subiectele la care nu se mai opresc din vorbit.
3. Fac cumparaturi pana cad din picioare
Incerca sa face tu toate cumparaturile posibile, ei lasa-i sansa doar atunci cand vrea neaparat.
4. Devin prea emotive
Ajut-o sa iasa rapid din starea asta si spune orice chiar daca e nevoie sa minti putin. Ia-o in brate, sarut-o, arata-i compasiune si asigur-o ca totul este in regula si nimic rau nu s-a intamplat.
5. Ne invadeaza spatiul personal
Spunei de la inceput ca ce e al tau este si al ei, bineinteles si reciproca este valabila. Chiar daca unele lucruri ai fi vrut sa nu le atinga niciodata, comporta-te ca si cum chiar tu ai fi vrut sa faca asta. Astfel o sa se sature rapid de lucrurile tale si chiar de nu se intampla asta, o sa te obisnuiesti tu cu ideea.
6. Vorbesc codat
Tinand cont de ce spune articolul referitor la intrebarea "La ce te gandesti?" ar putea fi mai multe raspunsuri, tu alegi, dar ai grija. In primul rand incearca sa nu pari niciodata ganditor sau gandeste cand nu sunt ele in preajma. Un raspuns nu tocmai bun ar fi "Daca as fi vrut sa stii ce gandesc, as fi gandit cu voce tare." dar e posibil sa nu mai ai parte de saruturile ei pentru o mica perioada. Daca alegi alte raspunsuri incearca sa nu aduci vorba de iubire, suflet pereche si alte lucruri care o pot duce la decizii nu prea bune pentru voi. Cele mai bune raspunsuri ar fi cele de genul "Ma gandeam sa facem ceva frumos pe viitor de genul o vacanta de vis etc".
7. Devin nesigure
Arata ca tu ai incredere in ea mai mult decat are ea in ea. Probabil acest lucru o sa o faca mai sigura.
8. Devin geloase
Incearca sa nu-i dai niciun motiv de gelozie si daca vrei ca pe viitor sa nu se mai puna problema de aceste lucruri, arata cat de mult tii la ea nu prin saruturi si cadouri scumpe ci spunandu-i ca nu-ti place de nicio alta femeie de pe pamanat. Ai grija ca atunci cand iesi in oras sa-ti pastrezi privirile doar pentru ea, increderea se dovedeste prin fapte.
9. Isi critica suratele
Incearca sa faci in asa fel incat sa nu pari interesat de acest lucru spunandu-i ca ea este perfecta si de altcineva nu te intereseaza.
10. Se prefac ca sunt virtoase
Nu adu vorba despre trecut, iar daca ea vrea neaparat sa vorbiti despre asta atunci nu pune la indoiala ce zice, chiar daca tu stii adevarul.

Deoarece as vrea sa aud si alte raspunsuri o sa fac din acest articol o leapsa si ii rog in primul rand pe Alex si Vali, si din partea sexului frumos pe Mari, Diana si Oana. Lasa-ti la comentarii linkul catre articolul vostru.
Ceilalti nu ezitati sa lasati comentarii!

7 comentarii:

Anonim spunea...

pot scrie 10 lucruri care imi displac la barbati?!

Cosmin spunea...

@mari: le poti scrie dar nu o sa aiba vreo treaba cu leapsa.
@fete: vreau sa luati fiecare lucru care ne enerveaza si sa ne spuneti cum ati vrea sa actionam noi, cum sa le rezolvam in anumite cazuri.
sunt curios cam care ar fi rezolvarea in special pentru 2,3,4,5,6,7,9.
nici nu vreau sa ganditi ca un baiat, vreau sa spuneti unui baiat cum sa gandeasca in asa fel incat sa multumeasca o fata.

Anonim spunea...

Mi se mai intampla cateodata sa citesc cate ceva si sa ma pufneasca rasul pentru ca ma regasesc asa de bine. Asta nu stiu daca e neaparat un lucru bun, pentru ca inseamna ca sunt "sablonabila", dar poate ca in unele privinte nu suntem asa de unici cum ne-ar placea sa credeam. Eu am constatat ca odata cu trecerea timpului, am devenit tot mai mult asa cum scrie articolul. Si intr-adevar, e asa de simplu sa impaci o femeie suprata, sa o faci sa zambeasca, sa o convingi ca o iubesti, doar luand-o in brate cand esti numai tu cu ea, cand e strada plina de lume, cand ploua, cand e soare. Ideea e ca daca simti impulsul de a face un gest frumos, e bine sa il faci. Mai ales gesturile marunte. Astea cred ca tuturor ne plac cel mai tare. Pentru ca ele vin de cele mai multe ori instinctiv, si asta dovedeste sentimente profunde pentru celalalt.

Anonim spunea...

Indicatiile de la 4 si 8 mi se par tare dragute, dar cati barbati stii care sa faca lucrurile astea? Si apoi, fiecare cu orgoliul lui. Nu asa se intampla de obicei? Ea nu inceteaza fiindca vrea sa il auda spunandu-i ceva frumos, el nu ii spune fiindca nu ii poate spune ceva frumos cat timp e suparat pe ea ca se comporta aiurea ;))

Cosmin spunea...

cineva trebuie sa cedeze primul. incapatanarea nu face bine intr-o relatie, ba chiar pot generaliza asta: in nicio relatie !

Chrys spunea...

"Daca as fi vrut sa stii ce gandesc, as fi gandit cu voce tare.".=))..Bundy rulez :>.

Cat despre restul,am dezbatut deja problema..parerea mea o stii..mai ramane doar sa te conving ca nu trebuie sa generalizezi :)

Cosmin spunea...

bine. o sa-l citesc.